GHID - AGENDA ZILEI

ACTUALIZARE – COMENTEZI? TE PREMIEM! – Log Out si Emaramures te trimit la un super concert sustinut de Bosquito in Baia Mare! Comenteaza si vei fi automat inscris in concursul unde poti castiga doua bilete la concert si un tricou cu autograf!

Trustul de presa Emaramures Media si prietenii nostri de la Log Out, unul dintre cele mai cool pub-uri din Baia Mare, iti ofera posibilitatea sa castigi doua bilete la super concertul pe care trupa Bosquito il va sustine in 2 octombrie 2015, in Baia Mare. Tot ce trebuie sa faci este sa scrii un comentariu la acest articol, cu numele tau real si un numar de telefon (nu va aparea public). In 30 septembrie vom face tragerea la sorti, iar tu poti fi fericitul castigator a doua bilete la concertul sustinut de Bosquito in Log Out in data de 2 octombrie, dar si posesorul unui tricou cu autograf.

“Ne-am propus sa continuam seria evenimentelor Log Out cu un concert sustinut de trupa Bosquito. Ei vor fi prezenti in Baia Mare pe data de 2 octombrie, iar pretul biletului este de 30 de lei si include un shot din partea casei. Va asteptam cu drag!”, a spus Vlad Suciu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Organizatorii evenimentului promit un show de zile mari, o atmosfera unde cuvantul de baza va fi distractia. Trebuie sa fii si tu parte din eveniment! Comentezi? Te premiem!

ACTUALIZARE! 30.09.2015

Inscrierile pentru concursul “Log Out si Emaramures te trimit la un super concert sustinut de Bosquito” au luat sfarsit. Vom reveni in curand cu informatii privind castigatorul/castigatoarea!

Sursa: Emm