Actualitate

ACTUALIZARE – ACCIDENT – Trei victime in urma unui accident rutier in Basesti (VIDEO)

Vezi VIDEO
Un accident rutier s-a produs, astazi dupa-amiaza, 19 iunie, in Basesti, in zona cunoscuta de localnici Moara Florii. Accidentul s-a soldat cu trei victime, doi adulti si un copil, dintre care cei doi adulti au ramas incarcerati. Doua echipaje, SMURD si ISU, s-au deplasat la fata locului.

Serviciul de Ambulanta a fost solicitat la ora 15.16. Potrivit reprezentantilor SMURD,  accidentul s-a petrecut la intrarea in localitatea Basesti, in dreptul locului numit de basesteni Moara Florii.

In accident se pare ca au fost implicate doua autoturisme, dar imprejurarile in care s-a produs nu se cunosc cu exactitate, doar ca victimele s-au aflat intr-o singura masina. Autoturismul in care se aflau a derapat, a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat cu rotile in sus. In ajutorul victimelor au sarit atat echipele de interventie de la Farcasa, cat si cele de la Cehu Silvaniei.

Ranitii au fost adusi la Spitalul Judetean “Dr. Constantin Opris” Baia Mare, in stare mai grava fiind adultii. Dacian Juca, medic in cadrul SMURD Maramures, a precizat, dupa predarea victimelor in UPU, ca “functiile vitale sunt bune. Viata lor nu este pusa in pericol dar este vorba de doua politraumatisme”.

Sotia soferului a suferit o fractura deschisa de femur si o contuzie toraco-abdominala, iar barbatul o contuzie la torace. “Au fost preluati de colegii mei din sectia UPU si vor fi tratati cat de bine posibil. Amandoi au suferit de asemenea traumatism cranio-cerebral. Vor fi tinuti obligatoriu sub observatie. Adultii sunt, putem spune, cel mai grav”, a mai spus oficialul SMURD Maramures.
Sursa: Anca Popescu, Andrei Trif