112

ACTUALIZARE – ACCIDENT GRAV – Doua persoane ranite grav in Borsa, aduse la Spitalul din Baia Mare

Un grav accident de circulatie s-a petrecut aseara pe strada Secu din cartierul borsean Baia Borsa. Din primele informatii se pare ca o persoana a ramas incarcerata. La fata locului au intervenit pompierii militari de la descarcerare, echipajele SMURD si ale Ambulantei, precum si politistii de la Rutiera din Borsa.

La Spitalul de Recuperare Borsa au ajuns in stare grava doua persoane: una in varsta de 23 ani si alta de 17 ani.

Peste noapte la fata locului s-au deplasat echipajul de terapie mobila intensiva SMURD si echipajul de prim ajutor, care i-a preluat pe cei doi. Pe drum, adolescentul de 17 ani a intrat in stop cardio-respirator, el fiind resuscitat. Ambii au ajuns la UPU-SMURD Baia Mare in stare grava.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili exact circumstantele producerii accidentului.

ACTUALIZARE

Conform ultimelor informatii, accidentul rutier s-a petrecut pe un drum minier din zona Gura Baii. In autoturismul condus de un borsean de 23 ani erau patru tineri cu varste cuprinse intre 17 si 23 de ani. Raniti au fost soferul si un pasager de 17 ani. Alti doi pasageri in varsta de 22 ani si 18 ani au scapat teferi. Soferul nu a putut fi testat, fiind grav ranit. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa: Vasile Dale