Sport

A VENIT CUPA IN BAIA MARE – Paula Ungureanu, cea mai buna jucatoare din finala Cupei Romaniei (VIDEO)

Vezi VIDEO
Paula Ungureanu a fost cotata cea mai buna jucatoare in finala Cupei Romaniei, finala care s-a jucat intre HCM Baia Mare si HCM Roman si care a fost castigata de baimarence la scorul de 23-21. 15 interventii a avut Paula in poarta echipei antrenate de Buceschi si Kovacs in finala, reusind sa pareze inclusiv doua aruncari de la 7m. Paula Ungureanu a marturisit ca o bucura castigarea Cupei Romaniei si promite ca HCM Baia Mare va lupta pana in ultima secunda si pentru titlul national.

Cu 23-21 s-a impus HCM Baia Mare in fata gruparii HCM Roman in finala Cupei Romaniei, care a avut loc ieri la pranz. “A fost greu, dar ii multumim lui Dumnezeu ca am castigat. A fost foarte greu pentru ca au fost patru meciuri consecutive cu doar o zi de pauza, asta conteaza mult pentru echipa. S-a acumulat foarte multa oboseala, dar ma bucur ca am reusit sa trecem peste si sa castigam“, a mentionat Paula Ungureanu pentru Emaramures.

Baimarencele au invins pe rand Ramnicu Valcea (33-27), Zalau (31-21), Brasov (32-21) si Roman (23-21). Portarul baimarencelor a marturisit ca nu a pus nicio clipa la indoiala ca trofeul va fi castigat de HCM: “Ne-am dorit foarte mult acest trofeu si pentru asta am luptat pana in ultima secunda”.

15 interventii (inclusiv doua aruncari de la 7m) a avut Paula Ungureanu in finala, in total, in cele trei partide in care a evoluat la turneul de la Targoviste, Ungureanu avand peste 50 de interventii in poarta HCM-ului. Jucatoarea HCM-ului a fost cotata cea mai valoroasa handbalista din finala: “Este un premiu care ma bucura. Ma ambitioneaza si mai mult si sper sa castigam si campionatul. Imi doresc enorm sa pot ajuta aceasta echipa. Eu cred ca am ajutat-o pana acum si sper sa o fac si in continuare”.

In ceea ce priveste faptul ca si de data aceasta echipa a jucat cu galerie numeroasa, in sala sporturilor din Targoviste, de data aceasta, Paula Ungureanu a spus: “Le multumim din inima pentru acest lucru. Speram ca am reusit sa-i bucuram si le promitem ca luptam la fel si pentru castigarea campionatului”.
Sursa: Ramona-Ioana Pop