112

Poliţist bătut, umilit şi ameninţat de un interlop care făcea live la volan şi bea whisky din sticlă

Un poliţist din Bârlad a fost bătut şi umilit de un interlop care făcea live la volan şi bea whisky din sticlă. Judecătorii l-au obligat pe interlopul ‘Urecheatul’ să îl despăgubească pe poliţistul de la Rutieră.

În vârstă de 37 de ani, Răzvan-Silviu Tudorancea, cunoscut în lumea interlopă din Bârlad drept ‘Urecheatul’, l-a bătut şi umilit pe poliţist, în aprilie 2018, după ce agentul l-a deranjat în timp ce conducea beat şi făcea live pe Facebook.

Judecătoria Bârlad l-a obligat, pe parte civilă, în urmă cu câteva zile, pe Tudorancea să îi achite poliţistului despăgubiri morale în valoare de 3.300 de euro.

Pe parte penală, interlopul a fost condamnat, anul trecut, pentru ultraj şi tulburarea ordini şi liniştii publice, la un an şi opt luni de închisoare cu executare.

În prezent, interlopul ‘Urecheatul’ se află în închisoare, iar pe 2 aprilie, Judecătoria Vaslui va analiza cererea sa de eliberare condiţionată.

Totul s-a întâmplat pe 9 aprilie 2018, în jurul orei 23.30, atunci când ‘Urecheatul’ a consumat alcool într-o parcare, iar apoi a plecat la plimbare cu maşina prin oraş.

Pentru a se lăuda în faţa prietenilor, interlopul a făcut live pe Facebook în timp ce conducea beat, doar că, la un moment dat, un echipaj de la Rutieră l-a observat şi l-a tras pe dreapta.

Pentru că şi-a permis să îl deranjeze în timp ce făcea live, conducea beat şi bea whisky direct din sticlă, agentul de poliţie a fost lovit cu cotul în gură şi ameninţat cu moartea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *