112

Ce spune IPJ Maramureş despre accidentul grav produs ieri în Baia Mare, în zona Parcului Regina Maria

Ieri, 11 martie, în jurul orei 16.00, în timp ce supraveghea traficul rutier pe raza de competenţă, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Baia Sprie a efectuat semnalul de oprire pentru control a unei motociclete. Conducătorul motocicletei a ignorat semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, iar poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.


Urmăritul a ajuns până pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare, iar la intersecția cu strada Câmpul Tineretului, a pătruns pe aleea pietonală printre doi stâlpișori anti-oprire şi a accidentat un pieton în vârstă de 75 ani.

În urma accidentului a rezultat vătamarea corporală gravă a conducătorului motocicletei şi pietonului, ambii fiind transportaţi la spital unde au rămas internaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Tânărul în vârstă de 22 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar acestuia i-au fost prelevate mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Verificările efectuate de poliţişti au relevat faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Citeşte şi

Tânărul care a băgat în comă o persoană cu motocicleta are 22 de ani și nu deține permis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *