Actualitate

Campania #șieu vreau pădure a fost demarată ca replică la protestul iniţiat de Ştefan Mandachi

Liderul PSD, Mihai Weber, a lansat campania pe Facebook şi propune ca fiecare cetăţean să îşi acorde 15 minute pentru plantarea unui copac, „ca o contramăsură la cele 15 minute pe care le solicitau cei pentru drumuri”, făcând referire la protestul iniţiat de Ştefan Mandachi.

„Am lansat o provocare de 15 minute, să planteze fiecare om un pom. Am lansat această provocare şi ca o contramăsură la cele 15 minute pe care le solicitau cei pentru drumuri. E o acţiune de plantare de pomi, care se va desfăşura de-a lungul acestei luni, în toată ţara este luna plantării câte unui copac. Am plantat şi eu în Poiana Narciselor. Fiecare om să-şi rezerve 15 minute din viaţă să planteze un om. Am lannsat provocarea pe Facebook, pentru toţi cetăţenii”, a declarat Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj.

Demersul lui Mihai Weber se numeşte „15 minute plantăm copaci” şi a fost anunţată după ce Direcţia Silvică Gorj a lansat acţiunea „Luna Plantării Arborilor”, în cadrul căreia vor fi plantaţi 350.000 de puieţi forestieri, în toate ocoalele silvice din judeţ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *