Politica

ZIUA SCHIMBARII – Mandat inceput cu juraminte si sampanie de politicienii alesi sa conduca Maramuresul si Baia Mare

 Juramantul noului presedinte al Consiliului Judetean (c) eMM.ro
 Juramant la Consiliul Local Baia Mare (c) eMM.ro

ACTUALIZARE: De la zero a pornit astazi, 28 iunie, in activitatea de presedinte al Consiliului Judetean, conservatorul Zamfir Ciceu, care a depus juramantul in fata prefectului si a reprezentantilor Tribunalului Maramures. O zi a schimbarii a fost, insa, si pentru administratia din Baia Mare. La orele amiezii a fost validata noua componenta a Consiliului Local, batuta in cuie de partide ca urmare a alegerilor din 10 iunie, iar primarul urbei, Catalin Chereches, si-a inceput oficial noul mandat, dupa ce si-a innoit juramintele fata de cetatenii urbei.

Investirea pe functii a modificat structura administrativa atat la nivel de judet, cat si la nivelul legislativului baimarean. Democrat-liberalul Mircea Man si-a strans, astazi, lucrurile din biroul de presedinte si a lasat, negru de suparare, fraiele judetului in mana uselistului Zamfir Ciceu.

Peste drum, la primarie, modificari s-au facut doar in privinta celor care compun Consiliul Local si care, in parte au fost schimbati astazi. Reporterii eMaramures au fost prezenti la festivitatile organizate pentru instalarea noilor alesi si au surprins cele mai fierbinti declaratii si imagini cu politicienii care vor conduce in urmatorii patru ani judetul si municipiul resedinta de judet.

Detalii despre noua garda de la Consiliul Judetean:
* INSTALARE CICEU – Noul presedinte al Consiliului Judetean a primit o Biblie si o insigna la investirea in functie

Detalii despre ultima sedinta, de azi, a Consiliului Judetean:
SEDINTA DE ADIO – Mircea Man, negru de suparare la debarcarea din functia de presedinte al Consiliului Judetean

Detalii despre investirea primarului si a consilierilor din Baia Mare:
NOII ALESI – NOII ALESI – Primarul Baii Mari si-a organizat singur instalarea in functie

Stire in actualizare.
Sursa: eMM.ro