Comunitate

Ziua Picnicului, pe Câmpia Tineretului din Baia Mare

Cu mic cu mare s-au adunat băimărenii duminica pe  Câmpia  Tineretului. Au marcat împreună Ziua Picnicului, o manifestare  initita de Asociaţia Esperando, care anul acesta  a ajuns  la ediţia cu numărul doi .

Organizatorii spun că aşa că şi anul trecut au dorit să creeze un cadru  în care toţi cei prezenţi să se relaxeze, să se bucure de familie, dar şi de  prieteni.

“Ne –am gândit să repetăm experienţă plăcută  de anul trecut, pentru că nimic nu poate fi mai  frumos decât să ieşi cu familia, cu prietenii, să te simţi bine şi să petreci o zi frumoasă în natură ” a arătat  Daniel Filipaş, managerul general al Asociaţiei Esperando Baia Mare.

În plus arată acesta, s-a dorit  să se creeze o atmosfera în care să fie resimţită de către toţi spiritului apartenenţei la comunitate.

Participanţii spun că acţiunea  este binevenită şi că le oferă atât posibilitatea de a socializa, cât şi oportunitatea să se cunoască mai bine între ei.

Organizată de Asociaţia Esperando  manifestarea a marcat două zile importante: Ziua de Conştientizare a Dizabilităţii (10 Iulie) şi Ziua Internaţională a Populaţiei(11Iulie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *