Actualitate

ZIUA DRAPELULUI – Procesiune speciala in Baia Mare, in onoarea drapelului national (VIDEO)

Ziua drapelului (c) eMM.roVezi VIDEO
Autoritatile maramuresene vor organiza maine, 26 iunie, o serie de manifestari in Baia Mare, pentru sarbatorirea Zilei Drapelului National. Steagul va fi coborat, in aceasta seara, de pe catargul de la Palatul Administrativ, va fi transportat de o garda militara la catedrala Sfantul Nicolae, iar maine, incepand cu ora 9.00, oficialitatile vor lua parte la o loc slujba religioasa pentru
 sfintirea Drapelului National.

La momentul religios sunt asteptati si sefii de structuri teritoriale din Ministerul Administratiei si Internelor, respectiv din Ministerul Apararii Nationale.

La ora 10.00, in Piata Tricolorului, pe platoul din fata Palatului Administrativ, va incepe manifestarea dedicata sarbatoririi insemnului national al Romaniei. Vor prezenta alocutiuni despre insemnatatea Zilei Drapelului National, autoritatile administratiei publice judetene si locale”, a anuntat purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului Maramures, Dan Buca.

La manifestare sunt invitati sa participe atat reprezentanti ai administratiei publice locale ai institutiilor publice, cat si oficiali ai partidelor, sindicatelor, cadre militare in rezerva si retragere, veterani de razboi si reprezentanti ai societatii civile.
Sursa: Camelia Tocaci