Sport

Zimbri cedează pe terenul campioanei

În urmă cu doar câteva zeci de minute, la Timișoara s-a încheiat duelul dintre Timișoara Saracens și C.S.M.Știința Baia Mare (o reeditare a ultimelor trei finale de SuperLigă).

La fel ca și în runda inaugurală în primele 20 de minute zimbri s-au văzut conduși la capitolul posesiei balonului. În acest prim interval al jocului deținătoarea trofeului a reușit trei eseuri, însă odată cu trecerea timpului, elevii cuplului Mario Alejandro Canale – Paul Rusu echilibrează jocul egalând la trei raportul eseurilor. Diferență de două puncte cu care timișorenii vor intra în avantaj la cabine, scor 21-19 poartă amprenta uverturii fijiene Taniela Maravunawasawasa (autor al ratării celei de-a doua transformări a Băii Mari). Echilibrul valoric se va menține și după pauză însă contrar forcingului de final, zimbri vor fi taxați pe final de lovitura de picior căzută semnată de sud-africanul de 32 de ani Jody Gavin Rose. Cele patru eseuri ale zimbrilor au fost reușite de flankerul de 21 de ani Alexandru Alexe (autor a două eseuri), respectiv Adrian Mădălin Țală și Adrian Marian Apostol, în timp ce decarul de origine fijiană în vârstă de 32 de ani Taniela Maravunawasawasa a reușit trei transformări.

Sâmbăta viitoare vicecampioana României va primi vizita nou promovatei S.C.M.Gloria Buzău, urmând ca în etapa a patra la Baia Mare să popopească liderul la zi C.S.A.Steaua București.
Timișoara Saracens – C.S.M.Știința Baia Mare 32-26 (21-19)
SuperLiga de Rugby Etapa 2
Sâmbătă 15 septembrie 2018 ora 11.00
Stadionul Gheorghe Rășcanu Timișoara
Arbitrii: Vlad Iordăchescu (București), Mădălin Gârbău (București), Cristian Șerban (București)
Arbitrul nr 4: Laurențiu Tănase (Timișoara)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *