Administratie

Zetea tolereaza smenariile si rafuielile pe banul public!

Pe mine ma cheama Gherhes si nu ma tem de nimeni pe lumea asta!
De ce nu se teme de nimeni bietul Ilie?

Interesanta atitudine la Muzeul de Etnografie… Dupa ce DNA si alte institutii ale statului fac anchete in institutia Consiliului Judetean Maramures, acolo lucrurile o iau razna. Director interimar prins cu spirtul in sac (si veti vedea zilele urmatoare de ce zic spirt), ajungand de rasul curcilor in intreaga tara! Bietul Ilie! Cum a furat-o preteneste de la 3 asa zisi prieteni si de la doi angajati, mama si fiu! Dar toate la timpul lor…

Un recidivist si viitor puscarias cu nume de cod Falca se vrea director la Etnografie

De la preluare functiei de presedinte Zetea a finantat tot feluri de proiecte de tip “e” pe linia culturalnica a unor betivi semianalfabeti ce isi fac veacul prin birturile judetului si care, in prostia lor, se compara cu Eminescu! Aproape 100 de mii de lei a finantat CJ-ul maramuresean, la presiunea lui Zetea, astfel de actiuni tip cenaclu si tot felul de tiparituri de poezii si proza din banul public! Plangacios, Zetea zice ca l-a presat falca si un mogul de presa locala cu veleitati de scenarite teatrale din ban public! A bagat mana in banul public si i-a aruncat pe fereastra! Acum, pregateste inscaunarea falcossului la Etnografie… Cu toate ca individul recidivist si viitor puscarias nu are pregatirea necesara! DNA a facut deja loc acolo! Astfel, a ajuns bietul Ilie interimar. Si un bun pion pentru Zetea in a pregati terenul la Etnografie! Dar dracu isi baga coada! Si alti angajati de la Etnografie ar dori functia suprema acolo! Altii ar dori sa isi rezolve problemele! Si asa apar telenovelele! O fi un pic de abuz in serviciu?

Interesanta corespondenta Zetea – Gherhes

Asa cum veti vedea in cele doua foto atasate, la finele anului trecut, mai precis la 30 decembrie, cand toti ne pregateam de Revelion, Zetea si Gherhes corespondau… in sensul ca pregateau debarcarea Doinitei! Nimic spectaculos! Doar ca ambele hartii aveau acelasi numar de iesire de la Etnografie (aici cerem cercetarea sa vedem daca se regasesc la numarul 1552 doua documente oficiale semnate de Gherhes la 30 decembrie 2016), iar una dintre ele nu are numar de la Registratura CJ Maramures, dar are stampila si data. Si mai tare! Deasupra sta semnatura tovarasului Zetea care este de acord cu ce se cere in hartie. Iata ca nu trece mult timp de la incercarea de inlaturare a Doinitei, ca bietul Ilie o pateste! Vin la el niste indivizi interesanti, veti vedea in zilele urmatoare, pun niste sticle pe masa de director interimar, se imbata ca porcii, apare SC Doinita si fiul, si scandalul lui Ilie e gata! Asta cu filmarea e episod fain! Noi avem si partea de inceput! In care se vede masa si stimabilii care l-au incaltat pe Gherhes!

 

navigate_before
navigate_next

De ce nu ii e frica lui Gherhes!

E foarte interesant daca analizezi reactiile lui Ilie. E inert… aproape mort! Nu schiteaza niciun gest! Se mira chiar Doinita! Ea crede ca omu s-a imbatat cu palinca! Noi credem ca nu!~ O sa vedeti ce sticle mai erau pe masa si o sa vedeti ca unii au incercat sa ii faca rau interimarului! Bietul Ilie! Chiar el a spus-o jurnalistilor incercand o scuza. Au ras de el! Dar o sa va dam imaginile si nu cred ca e de ras! Institutiile abilitate vor trebui sa intre pe fir! Dar asta in alt episod! Acum mergem mai departe cu bietul Ilie. De ce zice de mai multe ori ca nu are frica de nimic! Simplu! El avea deja protectia lui El gringo del ringo de la Judet! Ati ghicit! A presedintelui Zetea! Inert si bahic, el nu a uitat asta! Si i-a spus pe un ton erotic spre sexual Doinitei, care nici macar nu a fost in stare sa ii dea un coniac care sa ii stinga gustu de spirt sanitar cu suc de pere! (va urma)
(radu tolas)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *