112

Zeci de mii de pachete cu ţigări de contrabandă descoperite la frontieră ! Vezi unde erau ascunse

Peste 30.000 de pachete cu tigari decontrabanda au gasit politistii de forntiera maramureseni intr-un microbuz pe care l-au oprit in trafic in vederea controlului.

Autovehicululul despre care existau informații că transporta țigări de proveniență ucraineană a fost observat  pe drumul ce face legătură între Sighet și localitatea Cavnic. Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea pentru control a microbuzului, însă conducătorul auto a ignorat semnalele lucrătorilor noștri continuându-și deplasarea în mare viteză spre localitatea Cavnic, jud. Maramureș.

Drept urmare, a fost solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliției Orașului Cavnic și Baia Sprie pentru blocarea în trafic a autovehiculului. La scurt timp, microbuzul a fost descoperit de către polițişti abandonat într-o balastieră de pe raza localității Șurdești, jud. Maramureș.

Polițiștii de frontieră au ajuns imediat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în microbuz se află mai multe baxuri care conțin țigări, fapt pentru care mijlocul de transport a fost dus la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 32.450 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 299.000 lei.

În continuarea cercetărilor s-a stabilit faptul că plăcuțele de înmatriculare aplicate pe microbuz aparțin unui alt autoturism.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *