Comunitate

EVENIMENT – Winter Charity Fair, la prima ediție în Baia Mare

Beard Brothers Baia Mare organizează, în perioada 22-23 decembrie, între orele 12-20, târgul caritabil Winter Charity Fair. Evenimentul, aflat la a patra ediție în Cluj-Napoca și pentru întâia oară la Baia Mare, va avea loc în Sala de Evenimente a restaurantului Clubul Campionilor, situat pe str. Băii nr. 3.

În cadrul Winter Charity Fair va exista o expoziție cu vânzare a lucrărilor diferiților artiști locali. Banii adunați în urma târgului vor fi donați campaniei ”Ridică-te, tati!”, demarată de Asociația SENS.

Campania ”Ridică-te, tati!”

Răzvan a avut un accident de mașină în luna martie în Baia Mare, în urma căruia a intrat în comă și apoi în stare minimă de conștiență, în prezent dând semne de revenire locomotorie și neurologică. Are nevoie urgent de kinetoterapie intensivă și tratamente specifice. Șansa lui este o clinică specializată de recuperare cu internare. Opțiunile sunt o clinică de la Cluj Napoca sau o clinică din București.

Obiectivul campaniei este de a-i asigura primele șase luni de tratament, costurile totale ridicându-se la 15.000 euro. Fetița lui Răzvan, Olivia, a venit pe lume în data de 28 noiembrie și, cu ajutorul nostru, al tuturor, tatăl ei va putea să se ridice și să o țină în brațe. 

A.B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *