Comunitate

Weekend plin pentru jandarmii maramureşeni ! Vor supraveghea manifestările din întreg judeţul

Jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi la datorie în aceste zilele pentru a asigura ordinea publică pe timpul desfăşurării evenimentelor publice, manifestări la care se preconizează participarea unui număr însemnat de persoane astfel:    În perioada 16-17.09.2017, Primăria Comunei Remetea Chioarului organizează Festivalul „Toamna Chioreană”. Evenimentul se va desfăşura după următorul program: sâmbătă, 16.09.2017, între orele 17:00-24:00 – demonstraţii sportive, program artistic de muzică populară, concurs de frumuseţe, spectacol de lasere şi seara tineretului; duminică, 17.09.2017, între orele 13:00-24:00 –deschiderea oficială, festivitatea de premiere, program folcloric, foc de artificii, discoteca în aer liber.

În data de 16.09.2017, în intervalul 10:00 -14:00, Asociaţia Judeţeană de Orientare Maramureş, Clubul Sportiv Maratin Rivulus Dominarum şi Federaţia Română de Orientare în parteneriat cu Consiliul municipal Baia Mare şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş organizează concursul naţional de MTBO – ULD, Memorialul Racz Karoly şi Campionatul judeţean de MTBO în localităţile Remetea Chioarului – Remecioara.

Tot în data de 16.09.2017, în intervalul 10:00-16:00, Clubul Sportiv Gold Stars Baia Mare organizează un concurs de triatlon reprezentând probe de înot, ciclism şi alergare în zona Barajul Firiza – Izvoare – Igniş.

În ziua de 17.09.2017, între orele 17:00-19:00, pe stadionul din localitatea Satulung, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Comuna Satulung şi Minaur Baia Mare, din Liga a IV-a, seria Sud.

În data de 17.09.2017, Primăria Comunei Valea Chioarului organizează Festivalul „Vatra Chioreană” în curtea Şcolii gimnaziale „Mihai Viteazul” din localitate. Evenimentul se va desfăşura după următorul program: între orele 13:00-21:00 – parada portului popular, dansuri susţinute de ansambluri populare şi solişti de muzică populară, muzică dance;

În ziua de 17.09.2017, între orele 17:00-19:00, pe stadionul din localitatea Vişeu de Sus, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Bradul Vişeu de Sus şi Zorile Moisei, din Liga a IV-a, seria Nord.

În ziua de 17.09.2017, începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se va desfăşura meciul de handbal masculin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi C.S.M. Focşani 2007, meci din cadrul Ligii Naţionale de handbal masculin. La această competiţie organizatorul  preconizează participarea unui număr însemnat de spectatori.Jandarmii maramureşeni vor asigura starea de normalitate pentru ca evenimentele cultural-artistice să se desfăşoare în bune condiţii, acţionând pentru prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice după cum urmează:

Având în vedere faptul că aceste evenimente sunt manifestări cu public numeros, Jandarmeria Maramureş aminteşte participanţilor următoarele:

– să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori,

– să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

– de asemenea persoanele care vin însoţite de copii, să nu-i scape din câmpul vizual, deoarece aceştia se pot pierde cu uşurinţă prin mulţime.

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureşeni în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *