Cultura

„We like to movie” ! Festivalul de scurtmetraje dedicat tinerilor ajuns la a doua ediţie

Vineri, 13 octombrie, de la ora 17, în Sala de conferinţe a bibliotecii, se va desfăşura etapa locală a celei de-a doua ediţii a concursului „We like to movie”, care dorește să dezvolte latura artistică a tinerilor pasionați de cinematografie.

Proiectul “We Like to Movie” este un festival de scurtmetraje dedicat tinerilor pasionați de arta cinematografică, iar  scopul sau este de a scoate în evidență talentul și inventivitatea participanților.

Aflat la cea de-a doua ediție, concursul “We like to movie” dorește să dezvolte latura artistică a tinerilor pasionați de cinematografie. Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să-ți creezi o echipă de 3-6 persoane, alături de care să realizezi un filmuleț de maxim 10 minute în care să abordezi unul dintre subiectele : IDENTITATE/ LIBERTATE.

Premiul cel mare este în valoare de 300 de lei, iar echipa câștigătoare ne va reprezenta în cadrul proiectului districtual ce va avea loc în Baia Mare, în data de 04.11.17 .

Faza locală se va desfășura în data de 13.10.17, începând cu ora 17, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene “Petre Dulfu”.

Evenimentul este organizat de InterAct Club Baia Mare în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *