Actualitate

Vremea schimbă foaia ! Vezi ce spune prognoza pentru Maramureş

Incet dar sigur in Maramures vremea se raceste si vin ploile. Ba mai mult in zona inalta ar putea sa cada chiar ninsori. O spun prognozele ANM, potrivit carora, in urmatoarele doua zile in Maramures temperaturile scad incet dar sigur si se aduna norii, fiind asteptate ploi mai cu seama in noaptea de luni spre marti.

În perioada 25-28 octombrie a.c., temperaturile vor fi mai mici, iar în zona montană înaltă vor cădea precipitații mixte. În Maramureș, Moldova și estul Transilvaniei, local, în zona montană înaltă este posibil să ningă.

În județul nostru, conform prognozei meteorologice, vremea se va răci ușor de la o zi la alta, apropiindu-se de normele climatologice ale perioadei, în jurul datei de 24 octombrie, când media maximelor va fi de aproximativ 14 grade Celsius. În următoarele zile, până la sfârșitul lunii, nu se vor mai înregistra variații importante ale temperaturilor maxime. Regimul termic nocturn va avea o evoluție caracterizată prin valori medii în jurul a 7 grade Celsius în prima săptămână de prognoză, iar în cea de a doua săptămână vor fi de 4-5 grade Celsius.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *