Uncategorized

Vrei să te muți la Cluj? Atenție la șarlatani! A închiriat același apartament la 7 persoane

Un apartament în Cluj poate să fie un vis frumos și până la materializarea lui mulți se mulțumesc cu o simplă chirie. Atenție însă, șarlatani sunt la tot pasul și dacă nu sunteți atenți riscați să aveți mari regrete.

Un barbat in varsta de 38 de ani din Cluj-Napoca a fost retinut de politisti dupa ce a inchiriat acelasi apartament la nu mai putin de sapte persoane.

Barbatul posta anunturi pe site-urile de specialitate, prin care scotea spre inchiriere un apartament cu trei camere. Cum cererea in Cluj-Napoca este foarte mare, viitorii chiriasi il sunau in scurt timp. Acesta se intalnea cu oamenii, le prezenta apartamentul, le incasa banii de „garantie”, pentru a-i asigura pe clienti ca apartamentul le va fi rezervat lor, insa dupa aceea, nu mai raspundea la telefon.

Conform politistilor, prin aceasta metoda, barbatul a reusit sa insele nu mai putin de sapte persoane, in doar o singura luna, creand un prejudiciu de peste 4000 de euro. Dupa ce a fost prins, acesta a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii au decis sa nu mai fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, stabilind masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *