Comunitate

VOT – MARAMURES – Ministrul interimar al Educatiei a dat o fuga din capitala in Baia Mare pentru a vota (VIDEO)

Vezi VIDEO
Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Marian Pop, a venit astazi, 10 iunie, in Baia Mare, special pentru a putea vota la alegerile locale. Oficialul si-a exercitat dreptul electoral la Scoala numarul 15 din municipiu, la doar cateva minute dupa ce a ajuns din capitala. In aceasta seara, Liviu Marian Pop s-a reintors insa la Bucuresti, deoarece de maine, 11 iunie, va trebui sa se ocupe de examenul de bacalaureat.

Ministrul maramuresean Liviu Marian Pop a vrut cu orice pret sa isi exercite dreptul electoral la scrutinul de astazi, 10 iunie. Asa ca a parcurs sute de kilometri de la Bucuresti pentru a ajunge la sectia la care era arondat. Ministrul a votat in jurul orei 14.20, iar dupa cateva ore de sedere in Baia Mare, s-a reintors in capitala.

“Am votat pentru normalitate in Romania, pentru un viitor mai bun in urmatorii opt ani si jumatate. Am venit special pentru a vota in Baia Mare. Am mai avut si niste intalniri -daca tot am venit in Baia Mare – doua-trei ore, cat cel care m-a adus cu masina s-a odihnit”, a marturisit Liviu Marian Pop.

Acesta a mai aratat ca, odata ajuns in Bucuresti, va astepta alaturi de colegi, sa afle rezultatul final de la alegerile locale din tara. De asemenea, de maine, 11 iunie, ministrul va fi implicat in modul de derulare a bacalaureatului. De altfel, acesta a aratat ca in jurul orei 11.00 va face si declaratii de presa, pe tema examenului de maturitate.

CITESTE SI:
LIVE TEXT – ALEGERI – IUNIE 2012 – Maramuresenii, chemati astazi la urne (GALERIE FOTO SI VIDEO)
Sursa: Camelia Tocaci