Sport

VOT – Componentii delegatiei olimpice romane vor putea vota la referendum la Londra

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a anuntat ca membrii delegatiei Romaniei de la Jocurile Olimpice vor avea posibilitatea de a vota la referendumul pentru demiterea presedintelui din 29 iulie la sectiile amenajate de Ministerul Afacerilor Externe la Londra.

“Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a luat legatura cu Ambasada Romaniei din Marea Britanie si s-a asigurat ca, in ziua de 29 iulie a.c. cand va avea loc referendumul, toti componentii Echipei Olimpice a Romaniei care vor dori vor avea posibilitatea sa voteze in Londra, in locurile special amenajate de catre Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei”, se arata intr-un comunicat al COSR.

Deplasarea catre sectiile de votare nu se va face organizat, ci se va efectua individual sau in grupuri mici, in functie de programul de pregatire si de concurs al fiecarui membru al delegatiei Romaniei, a adaugat sursa citata.

Jocurile Olimpice de la Londra vor avea loc intre 27 iulie si 12 august. Delegatia Romaniei la aceasta competitie este formata din 104 sportivi, patru rezerve si circa 60 de oficiali.

Sursa: Mediafax