Sport Volei

Voleibaliştii băimăreni au câştigat Cupa Explorări

Știința Explorări a învins în ultima partidă a competiției, pe care a organizat-o la finalul săptămânii trecute, formația maghiară RC Kecskemet cu 3-1 (18, 18, -24, 21).

Explorări: Răileanu, Țuțea, Nagy, S. Dragomir, Mocanu, Talpă, Balog (libero). Au mai jucat: Popovici (libero), Butnaru, Crișan și Al. Dragomir. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

RC Kecskemet: Amarildo, Szabo, Pesti, Gacs, Gonczi, Krupanszky, Deak (libero). A mai jucat: Kara (libero). Antrenor: Zoltan David.

Au arbitrat: Sorin Pop și Adrian Arbuzov.

Clasament Cupa Explorări 2018: 1. Știința Explorări 6p, 2. RC Kecskemet 3p, 3. CSM Câmpia Turzii 0p.

“Pentru noi a fost un turneu bun, având în vedere perioada de pregătire în care ne aflăm. Trebuie neapărat ca până la startul campionatului să mai transferăm un jucător pe postul de trăgător universal. Obiectivul pentru noul sezon nu a fost stabilit încă, dar, ținând cont de problemele finaciare de la clubul nostru, probabil că ne vom propune să evităm retrogradarea”, a declarat Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări).

La finalul săptămânii (14-16 septembrie), Știința Explorări va participa la un alt turneu amical care se va desfășura în Ungaria, la Kecskemet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *