Sport Volei

Volei. Știința Explorări Baia Mare – Universitatea Cluj 3-0 (22, 15, 30)

Știința Explorări și-a confirmat statutul de favorită în fața Universității Cluj și a câștigat cu 3-0 meciul jucat pe teren propriu în etapa a 21-a a Diviziei A1 de volei masculin. În urma acestui succes, băimărenii au urcat pe locul 8 în clasament.

Începutul meciului a fost echilibrat. Gazdele au condus cu 7-5, după care scorul a devenit 7-11. Clujenii au făcut șase puncte consecutive, băimărenii având mari probleme la preluare pe serviciul lui Șoloc. Cu un blocaj eficient, elevii antrenorilor Marius Botea și Sorin Pop au jucat în continuare din ce în ce mai bine și au egalat la 15, după care au preluat conducerea cu 17-16 și n-au mai cedat-o până la finalul setului, câștigat cu 25-22. Setul secund a fost la discreția echipei Știința Explorări care s-a impus cu 25-15. Ultimul set a fost extrem de echilibrat. Clujenii au fost foarte aproape de a câștiga setul de onoare, după ce au condus cu 24-22. Băimărenii au salvat însă șase mingi de set, după care și-au adjudecat ultimul act, în prelungiri, cu 32-30, ultimele puncte fiind realizate de Țuțea și Mocanu, cei mai eficienți jucători de la Știința Explorări în acest meci.

Explorări: Răileanu 3p (un as), Imhoff 16p (4 blocaje), Mocanu 14p (5 blocaje), Talpă 8p (3 blocaje), Țuțea 15p (un blocaj), Crișan 5p (un as), Popovici (libero). A mai jucat: Nagy 1p (blocaj). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Universitatea: Catrina 1p, Negrean 11p (un blocaj, un as), Șoloc 10p (2 blocaje, 2 ași), Voinea 11p (4 blocaje), Criste 3p, Someșan 12p (un blocaj, un as), Cămui (libero). Au mai jucat: Dăineanu, Neag 1p și Grigoraș. Antrenori: Piotr Sobolewski și Romeo Lotei.
Au arbitrat: Daniel Hadade și Marius Lazăr (Zalău). Observator FRV Nicolae Stoian (Craiova).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *