Sanatate

VIZITA OFICIALA – Ministerul Sanatatii prezinta in Baia Mare planurile de reforma din sistemul sanitar

Reforma in sanatate - medicexchange.comMai multi oficiali din cadrul Ministerului Sanatatii se vor afla maine, 12 iulie, in Baia Mare pentru campanie de informare in vederea reformei din sistemul sanitar. Potrivit surselor eMaramures, delegatia de la centru va fi condusa de ministrul secretar de stat Florin Bodog, care va avea o serie de discutii atat cu sefii institutiilor de profil din Maramures, cat si cu medicii, respectiv cu sindicalistii.

Reprezentantii Ministerului Sanatatii au precizat, intr-un comunicat remis eMaramures, ca evenimentul face parte din campania de comunicare demarata la centru pentru analiza si dezbaterea proiectului de lege pentru reforma sistemului medical.

S-a punctat asupra faptului ca, in jurul orei 11.00, va avea loc o masa rotunda, in cadrul careia vor fi prezentate “clarificari tehnice asupra temelor principale propuse de noul proiect al Legii Sanatatii” iar un reprezentant al ministerului va pune la dispozitie materiale speciale pentru cei prezenti.

Campania demarata de minister se va incheia in 31 iulie, 14 intalniri intre oficialii institutiei si comunitatile locale fiind programate in orasele importante din Romania.
Sursa: L.C.