Religie

Vizită duhovnicească la Mănăstirea Rohia

Joi, 14 martie 2019, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului a efectuat o vizită la Mănăstirea “Sfânta Ana” Rohia, locașul de metanie al Preasfinției Sale.

În întâmpinarea Preasfinţiei Sale care a fost însoțit de Arhid. Teodosie Bud, consilier eparhial economic, au venit Părintele Arhimandrit Dr. Macarie Motogna, stareţul Mănăstirii Rohia şi Părintele Arhimandrit Ghelasie Maxim, economul Mănăstirii.

Cu prilejul acestei vizite duhovnicești Preasfinția Sa s-a rugat și a aprins lumânări la mormântul maicii sale – monahia Magdalena, la mormântul Înaltpreasfintițului Părinte Arhiepiscop Justinian – părintele său duhovnicesc care a fost o icoană și un model pentru noi toți și la mormintele monahului Nicolae Steinhardt și ale Arhim. Serafim Man.

După aceasta, Preasfințitul Iustin a vizitat biserica mănăstirii unde s-a închinat la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului și șantierul Mănăstirii Rohia – poarta clopotniță de la intrare ce va fi ridicată la jumătatea distanţei dintre actuala poartă şi intrarea în cimitirul Mănăstirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *