Actualitate

Vital: Întreruperi ale furnizării apei potabile, vineri 10 noiembrie

Băimărenii care locuiesc in  Piața Revoluției nr.2,3,4 rămân în 10 noiembrie fără apă potabilă la robinete. Oficialii societăţii Vital anunţă că din cauza unor lucrări la reţeaua de distribuţie, celor care locuiesc pe străzile amintite le va fi sistată furnizarea de apă potabilă pana la ora 15.00.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat. Totodată, roaga toți consumatorii afectați de această întrerupere să-și asigure necesarul de apă pentru perioada menționată. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări , utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

Data Interval orar Motivul Influență asupra consumatorilor Zona afectată
10-Nov-2017 09.00-15.00 cuplare la rețeaua nouă fără apă Piața Revoluției nr.2,3,4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *