112

Violator în serie, a recidivat de două ori în câteva ore

Poliţiştii Capitalei au prins, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 61 ani, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de viol şi tâlhărie calificată.

“În fapt, la data de 23.02.2019 in jurul orei 00.15 , Sectia 5 Poliţie a fost sesizată de către o tânără de 34 ani, cu privire la faptul că in seara zilei de 22 februarie a.c., după ce ieşit de la metrou , a fost acostată de un bărbat, care sub ameninţare cu un obiect tăietor – înţepător , a condus-o intr-o baracă de pe un teren viran, unde a fost agresată fizic si obligată să întreţină raporturi sexuale cu acesta”, arată Poliţia Capiatlei, într-un comunicat de presă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul a fost prins în flagrant de către poliţişti ai Sectorului 1 în timp ce agresa fizic o altă femeie, în vârstă de 27 ani, obligând-o să întreţină raporturi sexuale, într-o clădire dezafectată, de pe un alt teren viran, tot din Sectorul 1.

Nu este pentru prima oară când bărbatul agresează femei la eliberarea din puşcărie. În aprilie 2014, el a fost arestat după ce a violat o femeie într-un parc din Buzău, la mai puţin de o lună după fusese eliberat condiţionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *