Actualitate

Vin scumpiri la curent şi gaze ! Vezi care sunt procentele de majorare şi de când se aplică

Gazele pentru populaţie se vor scumpi cu 6%, energia electrică cu 5%, de la 1 octombrie – anuntula fost făcut de preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei. Procentele finale de creştere vor fi însă anunţate după ce se va termină şedinţa Comitetului de Reglementare a ANRE, care are loc în 25 septembrie

”Propunerile pe care le avem în acest moment în mapă, şi pe care colegii mei din Comitetul de reglementare probabil le-au discutat, arată că, pentru trimestrul IV, pentru consumatorii din categoria B1, cei casnici, creşterea mediea preţului la gaze va fi în jur de 6%’, a subliniat Emil Calotă.
Pea de altă parte, se va scumpi şi energia electrică. Preţul energiei electrice pentru marea majoritate a celor opt milioane de gospodării din România va creşte, în medie, la nivel naţional cu 3,4 bani per kWh, potrivit unor surse oficiale.

 

 

 

sursa:aici

 

One Response

  1. Nu va este rusine sa scumpiti de la an la an facturile la curent si la gaz? Credeti ca cineva va fi sclavul vostru sa lucreze pentru facturile astea blestemate? Nu va ieste frica de DUMNEZEU? Santeti niste hoti. Oamenii din Romania muncesc cel mai mult pentru taxe. Opritiva din scumpiti pentru numele lui DUMNEZEU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *