Comunitate

Veste bună ! Creşte valoarea tichetelor sociale acordate vârstnicilor din Baia Mare

Veşti bune pentru vârstnicii din muncipiul Baia Mare! Consilierii locali au aprobat majorarea valorii tichetelor sociale pe care aceştia le primesc din partea autorităţilor locale cu diferite ocazii.

Potrivit proiectului de hotărâre care a primit aviz favorabil, de acum valoarea nominală a tichetelor sociale care se acordă cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, a Zilei Internaţionale a Persoanei Vârstnice şi a Sărbătorilor de Iarnă, pentru persoanele pensionare de orice tip cu domiciliul în Baia Mare este de 50 de lei.

Totodată consilierii locali au avizat favorabil şi creşterea nivelului venitului lunar pe care trebuie să îl aibă cei care pot beneficia de aceste tichete , la 1000 de lei /luna .

Reamintim că vechile prevederi stabileau posibilitatea de a beneficie de tichete de 20 lei , pentru vârstnicii a căror venituri cu depăşeau 700 de lei pe luna .

ale primăriei mmunicipiului Baia mare au fost inscarcinate cu identificarea terenurilor adecvate pentru amplasarea cimitirului , dar şi cu efectuarea demersurilor pentru obţinerea aprobărilor necesare înfiinţării şi funcţionarii acestuia .

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *