Monden

VACANTE MUZICIENI – Afla ce planuri de vacanta au membrii trupei Proconsul (GALERIE VIDEO)

Foto: Proconsul Baia Mare - Bodo (c) eMaramures.roVezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Concediul e inca departe pentru membrii trupei Proconsul, dar oboseala nu pare sa ii fi afectat. Saptamanal, acestia sustin reprezentatii in diferite colturi ale tarii, unul dintre punctele bifate fiind si Baia Mare, unde formatia a concertat in debutul weekendului, in 13 iulie. Cele mai frumoase piese din cei 13 ani petrecuti pe scena de Proconsul au fost prezentate baimarenilor adunati in Centrul vechi al orasului.

Vacanta va veni doar in luna septembrie. Pana atunci, muzicienii au un program incarcat, pentru ca de miercuri si pana duminica au concerte in toata tara. La inceputul lunii octombrie, ei vor canta la Londra si Bruxelles.

“Vrem sa ne dea Dumnezeu multa putere de munca, sa putem parcurge toti kilometrii pe care noi ne-am pus in cap sa-i facem. Nu e un lucru tocmai usor pentru ca noi calatorim foarte mult. Numai saptamana asta, incepand de miercuri am facut 1.800 de kilometri”, a aratat Bodo, solistul trupei.

Cat despre vacanta, Bodo se gandeste ca o va petrece pe plaja, pentru ca se declara un fan al marii. “Mie imi place mult marea. Mi-a placut in Cuba, unde am fost de cateva ori. Imi place Grecia si Turcia, Bulgaria si in Romania imi place la mare. E ok”, a spus el. 

Foto: Proconsul Baia Mare - Bodo (c) eMaramures.ro

Un amator de plimbari prin orasele europene e chitaristul Dragos Dinca, care in septembrie isi va duce copiii pentru prima data in vacanta. “Sper sa nu fie Romania, nu pentru ca nu ne place tara ci pentru ca turismul pentru familii e mai frumos in alte tari din Europa. Mie personal imi place foarte mult sa ma plimb. Nu-mi place sa ma duc la mare neaparat. Imi place sa vad orasele, centrele oraselor si asa mai departe. Anul asta este primul in care o sa-i luam in vacanta pe copiii nostri si de abia astept sa le arat si lor cateva din frumusetile continentului, ca sa spun asa”, a povestit Dragos Dinca.

Instrumentistul Robert Anghelescu nu se gandeste deloc la concediu. “Eu sunt workaholic. Asta cu concediul nu are nicio insemnatate pentru mine. In schimb ma gandesc cum sa fac sa-i fie bine copilului meu si sotiei, ca sa plece cat mai mult din imbacseala din Bucuresti. Atunci, imi concentrez efortul financiar, sa spun asa, catre ei”, a explicat Robert Anghelescu.

Foto: Proconsul Baia Mare - Bodo (c) eMaramures.ro

Sursa: Diana Grad