Actualitate

URMARE – AGRESIUNE – Politia l-a identificat pe barbatul care a stalcit in bataie un tanar din Baia Mare

Foto: tanar batut - strada Granicerilor, Baia Mare (c) eMaramures.roBarbatul care a atacat violent si aparent fara motiv un baimarean care se certase cu familia sa in urma cu mai multi ani a fost identificat, iar acum este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente. Oamenii legii urmeaza sa primeasca in cursul zilei de azi, 17 iulie, si certificatul medico-legal constatator din care vor rezulta numarul de zile de ingrijiri medicale necesare vindecarii, iar mai apoi anchetatorii vor decide daca se impune sau nu retinerea agresorului.

Plangerea a fost depusa in cursul dupa-amiezii de ieri, 16 iulie, la aproape trei zile de la agresiune. Cel care a depus-o este fratele victimei, Silviu Rosu, de 26 de ani. Cel ranit se afla internat in Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, in sectia Neurochirurgie.

In sesizare s-a precizat ca, vineri, 13 iulie, dupa ora 23.00, in timp ce se afla in fata unui imobil de pe strada Granicerilor din Baia Mare, Alexandru Rosu a fost agresat de un barbat, avand nevoie de ingrijiri medicale de urgenta.

Politistii l-au identificat pe agresor in cursul serii, acesta fiind Carol Varga, de 26 ani, din Baia Mare.

CITESTE SI:
AGRESIUNE – Tanar din Baia Mare stalcit in bataie pentru un conflict mai vechi cu un vecin de cartier (VIDEO)

Sursa: Ioana Osan