112

Unde a fost prins bărbatul care a evadat acum trei zile din Penitenciarul Jilava

Bărbatul care a evadat miercuri din Penitenciarul Jilava a fost prins de poliţiştii din Călăraşi într-un parc din oraş, după o acțiune amplă de căutare desfășurată în mai multe orașe din țară.

Deținutul a fost dus la Penitenciarul Slobozia de unde urmează, în cursul zilei de duminică, să fie transferat la Jilava, au anunțat reprezentanții Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Bărbatul, condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie, a evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Penitenciarul Jilava, sărind gardul.

Gardienii închisorii spun că au tras focuri de avertisment ca să-l oprească, dar cu toate acestea, bărbatul a reușit să escaladeze un gard de beton şi încă trei de sârmă ghimpată. El a scăpat şi de o patrulă de poliţie, dar şi de mai mulţi câini care l-au atacat și l-ar fi mușcat.

După aproape patru zile de ample căutări, bărbatul a fost prins de agenţii de la Inspectoratul de Poliţie Călăraşi într-un parc din oraş, în jurul orei 03.30, potrivit Mediafax.

El a opus rezistență polițiștilor care l-au capturat şi a fost dus la Penitenciarul Slobozia, de unde urmează să fie transferat, în cursul zilei de duminică, la Penitenciarul Jilava, pentru a-și ispăși restul pedepsei. Cel mai probabil, bărbatul va primi și o pedeapsă pentru evadare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *