Externe

Un şofer român, originar din Dej, a ajuns eroul zilei la Paris. El a prins un hoţ înarmat care scăpase de poliţişti

Un şofer român e eroul zilei la Paris. A prins un hoţ înarmat care scăpase de poliţişti şi o luase la fugă, surprinzându-i pe agenţi. Românul s-a luat după el şi l-a imobilizat, după o urmărire de câteva minute.

Un tânăr român, angajat şofer la o firmă de construcţii din Franţa, a reuşit să imobilizeze un hoţ înarmat, după ce l-a alergat pe mai multe străzi din capitala franceză.

Tânărul, Adoris Pop, are 28 de ani, e originar din Dej şi e de cinci ani în Franţa. Marţi de dimineaţă aştepta în maşină un coleg, la periferia Parisului. A văzut cum în faţa casei unde aştepta apar mai multe echipaje de poliţie. Românul a povestit cum agenţii au intrat în curte, iar în casă erau trei hoţi, potrivit Observator.

Doi dintre ei au fost imobilizaţi de agenţi în curtea casei, dar al treilea a sărit de la etajul doi pe geam, a ieşit în stradă, a smuls spray-ul paralizant al unei poliţiste luată prin surprindere şi a rupt-o la fugă. Adoris filma tot.

Fără să stea prea mult pe gânduri, românul s-a luat după hoţ. A reuşit să îl imobilizeze, chiar dacă hoţul a descărcat tot spray-ul furat de la poliţistă în faţa românului. În plus, tâlharul era înarmat cu pistol cu bile de cauciuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *