Actualitate

Un român şi-a bătut iubita cu antena parabolică până a omorât-o

O crimă înfiorătoare s-a produs în Italia, la Massafra, în iulie 2017. Violeta Carabineru, o româncă de 46 de ani, a fost ucisă cu sălbăticie de iubitul ei, după ce a prins-o cu un alt bărbat în pat. Pentru fapta sa, Gheorghe Mateiu a fost condamnat, zilele trecute, la 30 de ani de închisoare.

În noaptea 9 spre 10 iulie 2017, Violeta a fost surprinsă cu amantul în pat de iubitul ei. Gheorghe Mateiu, de 40 de ani, s-a întors pe neașteptate din România şi a înnebunit de furie când i-a văzut.

A luat suportul metalic al antenei parabolice şi a lovit-o pe Violeta până a omorât-o, potrivit rotalianul.com. De furia bărbatului nu a scăpat nici amantul, care a fost şi el lovit extrem de violent. După atac, criminalul a fugit și și-a închis telefonul.

A mers cu trenul, inițial la Bari, iar apoi s-a îndreptat spre Roma.

Timp de 4 zile, nimeni nu a știut de tragedie. Abia în 14 iulie a fost descoperit trupul fără viață al româncei, în avansată stare de descompunere.

Nici amantul femeii, care a suferit răni ușoare, nu s-a dus la poliție să anunţe nenorocirea.

30 de ani după gratii pentru crimă

Carabinierii l-au identificat între timp pe amant, care a povestit modul în care a decurs întreaga scenă violentă din apartament și bătaia cruntă pe care el, dar mai ales Violeta a primit-o de la bărbatul înșelat.

Pentru fapta sa, Gheorghe Mateiu a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și la despăgubiri în valoare de 175.000 de euro pe care va trebui să i le plătească fiicei femeii ucise, potrivit iltarantino.it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *