Actualitate

Un poliţist a fost filmat în timp ce lovea cu pumnul o adolescentă de 14 ani imobilizată la sol

Un clip video viral în care un poliţist loveşte de două ori cu pumnul o adolescentă pe care a arestat-o a scandalizat o comunitate din Florida, transmite CNN.

Înregistrarea a fost publicată vinerea trecută pe Instagram şi s-a viralizat repede. În clip apare o adolescentă de 14 ani care este imobilizată de doi poliţişti, un bărbat şi o femeie. La un moment dat, bărbatul o loveşte pe tânără cu pumnul de două ori în coaste, deşi aceasta nu pare să se opună reţinerii. „De ce o loveşti?”, se aude cineva strigând în înregistrare.

Departamentul de poliţie din Coral Springs susţine că înregistrarea nu arată întregul incident care a dus la reţinerea fetei. Aceasta ar fi făcut parte dintr-un grup care a hărţuit oameni la un mall şi ar fi trântit la podea un copil de cinci ani. Potrivit oamenilor legii, adolescenta din înregistrare s-ar fi opus reţinerii şi ar fi înjurat şi blestemat poliţiştii care au fost chemaţi la centrul comercial. Mai mult, când a fost urcată în maşină, adolescenta ar fi lovit un ofiţer.

Mama fetei a angajat un avocat şi va da poliţia în judecată, deoarece crede că oamenii legii au fost „nejustificat violenţi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *