Afaceri - Economic

Un nou furnizor de telefonie mobilă pentru România

Începând de marți, 15 august 2017, un nou operator telecom prin cablu care operează sub brandul AKTA, Digital Cable Systems (DCS) intră pe piața telefoniei mobile din România. Furnizarea serviciilor de telefonie mobilă va fi posibilă, însă, doar sub formă de abonament, prețurile începând de la 2 euro.

Serviciile de telefonie mobilă vin în completarea celor de televiziune, internet și telefonie fixă, deja disponibile. Intrarea DCS pe piața din România este posibilă datorită unui acord de parteneriat între DCS și Telekom Romania Mobile Communications.

Digital Cable Systems SA activează sub brandul AKTA, companie care furnizează de mai bine de 12 ani servicii de televiziune prin cablu, internet și telefonie fixă clienților rezidențiali și de business. În aria de acoperire a companiei intră peste 3000 de localități din 35 de județe.

Cifra de afaceri a DCS era, în 2016, de aprox. 178 milioane lei, având pierderi de 19 milioane de lei. Conform Ministerului Finanțelor, firma deține peste 1300 de angajați în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *