Actualitate

Un bărbat spune că fetiţa lui de 8 ani ar fi fost pusă să facă videochat

Un bărbat a sesizat autorităţile cum că fetiţa lui de opt ani, aflată în custodia mamei, ar fi fost pusă să facă videochat şi că imagini indecente au fost găsite de el pe WhatsApp. Direcţia pentru Protecţia Copilului Timiş spune că a făcut o anchetă şi că pozele au fost făcute din iniţiativa minorei, relatează news.ro.


”Mama copilului a declarat că nu a ştiut nimic despre filmările indecente descoperite de tată în telefonul acesteia, iar fetiţa a spus că acele filmări au fost făcute din propria iniţiativă pentru a se juca, fără să fi fost pusă de cineva să le facă şi fără ca altă persoană să asiste la filmare. Mama a fost de acord ca fiica sa să fie evaluată psihologic şi inclusă într-un program de consiliere, la DGASPC Timiş. Concluzia specialiştilor este că minora nu se află în situaţie de risc iminent şi nu s-a impus necesitatea instituirii unui plasament în regim de urgenţă”, au transmis reprezentanţii DGASPC Timiş.

Şi poliţiştii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate Timişoara au fost sesizaţi în acest caz, ancheta fiind în curs de desfăşurare

Sursa News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *