Comunitate

Ultimul bloc devastat din Baia Mare intră în reabilitare !

Municipalitatea a demarat primele măsuri necesare în vederea reabilitării blocului situat pe strada Horea 46B.  Asta dupa ce a fost semnat contractul cu firma care urmează să execute reabilitarea blocului Imobilul are 82 locuinţe, insa numai putin peste jumatate dintre familiile care locuiesc in acest aveau contract de locuire pentru  spaţiile respective si  din pacate doar noua  erau cu taxele la zi. Reprezentantii Serviciului Public de Asistenta Sociala Baia Mare arata ca acestea au primit deja repartiţie în blocul Horea 46A, pentru restul fiind cautate in acest moment solutii pentru relocare .

Pentru ca lucrările să înceapă în cel mai scurt timp a fost necesar ca mai întâi să se intervină din punct de vedere al curățeniei, fiind totdata demarate si lucrarile care vizeaza organizarea șantierului pentru reabilitarea blocului de locuințe sociale Horea 46B.

“Nu este un secret faptul că reprezentanții Municipiului Baia Mare au depus an de an eforturi pentru ca în această zonă să fie păstrată curățenia, însă, din păcate, mulți dintre cei care locuiesc aici nu au dorit să trăiască într-un mediu decent. Acum, am ajuns în momentul în care ultimul bloc devastat din Baia Mare intră în reabilitare, iar mizeria va rămâne istorie. Cei care nu vor respecta regulile nu vor mai beneficia de sprijinul Municipalității și implicit nu vor mai locui în acest bloc. Locuitorii acestei zone trebuie să înțeleagă faptul că băimărenii au drepturi, dar și obligații, iar regulile trebuie respectate ” au aratat reprezentantii SPAS Baia Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *