Handbal Sport

ULTIMA ORA – Mesaj important pentru suporteri! Comunicat de presa HCM Baia Mare

HCM Baia Mare a emis astazi, 9 octombrie, un comunicat de presa pe care il regasiti integral mai jos: Date fiind evenimentele recente din viata Handbal Club Municipal Baia Mare, dorim sa facem cateva precizari pentru informarea opiniei publice si din respect pentru suporterii acestui club. Dosarul DNA care are in prim-plan clubul baimarean nu este unul de coruptie, HCM avand disponibilitatea sa ofere orice informatii solicitate oricarei institutii a statului roman. Fiecare ban public si privat a fost folosit strict in interesul sportului si al reprezentarii orasului Baia Mare si a Romaniei in competitiile europene de prestigiu, cu respect pentru prevederile legii.

HCM Baia Mare multumeste principalului finantator, municipiul Baia Mare, pentru sustinerea si deschiderea demonstrate fata de cele doua echipe de handbal care reprezinta in acest sezon Romania in Liga Campionilor. De asemenea, HCM apreciaza faptul ca primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, prin implicarea sa personala in sustinerea sportului, a dus la indeplinire atributiile prevazute de lege, asigurand cadrul necesar pentru “funizarea serviciilor publice de interes local” care privesc, printre multe altele, inclusiv sportul.

Municipiul Baia Mare ramane alaturi de HCM si aloca suma de 2.100.000 lei, necesara pentru iesirea din impasul in care clubul se afla si pentru reglarea relatiilor contractuale cu sportivii, astfel incat atat echipa de handbal feminin, cat si cea de handbal masculin sa reprezinte cu succes Romania in intrecerile continentale in care sunt angrenate. De asemenea, sprijinul financiar venit din partea municipalitatii vizeaza si readucerea antrenorului Lars Walther pe banca tehnica a HCM Minaur Baia Mare, incepand de luni, 12 octombrie.

Sursa: Emm