Turism

TURISM – “City break la Constanta” – program turistic in premiera

Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD) va lansa, vineri, prima editie a programului turistic de bonusuri si discounturi – “City Break la Constanta”.

Potrivit presedintelui ALDD, Corina Martin, programul include pachete turistice de cate doua nopti de cazare la care se adauga o gama de servicii suplimentare specifice precum acces gratuit sau cu reduceri semnificative la muzee si bonus o portie gratuita de fructe de mare la unul dintre restaurantele partenere.

Tarifele, ofertate in programul City break la Constanta, se incadreaza intre 130 lei (la unitati de cazare de 2 stele), 180 lei (la 3 stele) si 210 lei (la 4 stele), pret /pachet/persoana cu cazare in camera dubla. Turistii vor putea vizita principalele atractii din oras si vor putea savura meniuri traditionale din peste si fructe de mare la cateva restaurante din Portul Tomis si Agigea, pe baza unui voucher distribuit de agentiile de turism inscrise in program.

De asemenea, pe parcursul celor doua zile beneficiarii pachetului turistic au acces gratuit la Muzeul de Arta, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Militar National, Cetatea Histria si Monumentul de la Adamclisi si beneficiaza de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii si la Muzeul Marinei Romane.

Programul este parte componenta a Campaniei “Vacanta in tara mea”, derulata de Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica, in parteneriat cu ANAT, iar lista hotelurilor si agentiilor participante este postata pe site-ul www.anat.ro si pagina de facebook a ALDD.

Sursa: Agerpres