112

TULBURAREA LINISTII PUBLICE – Conflicte aplanate de jandarmi la Sighetu Marmatiei

Echipajele de jandarmerie aflate in misiune de pe raza municipiului Sighetu Marmatiei, au fost solicitate ieri, 23 septembrie, in mai multe situatii pentru asigurarea starii de normalitate si a climatului de liniste publica. Astfel, in jurul orei 18.00, jandarmii sigheteni au fost solicitati telefonic sa se deplaseze pe strada Iapa din localitate. La fata locului au fost identificate doua persoane implicate intr-un conflict spontan pe fondul unor neintelegeri. Pentru adresarea de injurii au fost sanctionati contraventional cu avertismente scrise.

Patrula mixta de ordine si siguranta publica a intervenit la orele 18.20, pe strada Popa Lupu, unde numitul Dorin C. de 49 de ani, din Sighetu Marmatiei, a adresat cuvinte jignitoare si obscene numitei R.A. Totodata la solicitarea fortelor de ordine a refuzat sa dea relatii privind identitatea sa. Sigheteanul s-a ales cu un avertisment scris si o amenda contraventionala in valoare de 200 lei.

Un alt scandal izbucnit pe strada Bogdan Voda la orele 19.00 a fost aplanat de catre o alta patrula mixta de ordine si siguranta publica aflata in zona apropiata. Au fost identificate persoanele implicate si sanctionate contraventional cu avertismente scrise. Pentru tulburarea linistii publice prin larma excesiva si strigate, de aceasta data pe strada Independentei a fost nevoie de interventia echipajului mixt de ordine publica. La fata locului, fortele de ordine au identificat persoanele implicate si au aplicat masurile contraventionale legale.

Echipajele de jandarmerie aflate in serviciul de patrulare pentru mentinerea ordinii publice in Sighetu Marmatiei au constatat alte 4 abateri, fiind aplicate sanctiunile contraventionale legale.

Sursa: Emm