Actualitate

TRENURI INTARZIATE – Cursele pe ruta Baia Mare – Bucuresti si retur inregistreaza intarzieri de zeci de minute

Accelerat Baia Mare - Bucuresti (c) eMM.roMaramuresenii care au de parcurs cu trenul distranta pana in capitala sau pana pe litoralul Marii Negre trebuie sa se inarmeze cu rabdare. Garniturile care circula intre Baia Mare si sudul tarii inregistreaza zeci de minute intarziere, din cauza hotilor care au sustras o serie de componente feroviare in apropierea capitalei. In plus, astazi, 24 iulie, problemele din trafic au fost dublate si de o defectiune care a facut ca trenul 1646 sa porneasca spre Bucuresti cu 46 de minute mai tarziu fata de programul prevazut.

Reprezentantii companiei CFR au atras atentia ca intarzierile cauzate de incidentul produs in noaptea trecuta pot fi mari. Problemele au aparut intre statiile Peris si Buftea, iar, pe langa bunurile sustrase, exista si numeroase defectiuni.

Reprezentantii biroului de informatii din Baia Mare au confirmat faptul ca trenul pe legatura Mangalia a inregistrat 17 minute intarziere, in aceasta dimineata, si ca garnitura InterRegio 1641, care trebuia sa soseasca dimineata de la Bucuresti, a intarziat 20 de minute.

Mai tarziu a ajuns in Baia Mare si trenul de noapte de la Cluj-Napoca iar, potrivit celor care lucreaza in statia CFR, se inregistreaza intarzieri inclusiv in cazul trenului care a pornit dimineata dinspre Bucuresti spre nord-vestul tarii.

Sursa: eMM.ro