Administratie

Trei posturi vacante, scoase la concurs de Consiliul Județean Maramureș

Consiliul județean Maramureș are trei posturi vacante în cadrul serviciului UIP/UMP SMID Maramureș. Este vorba despre o funcție de conducere – șef serviciu și două funcții de execuție – inspector de specialitate II (inginer constructor) și consilier juridic debutant.

În vederea ocupării pe perioadă determinată a celor trei posturi, Consiliul Județean va organiza un concurs, după cum urmează: în data de 19 septembrie, ora 10 va avea loc proba scrisă, iar în data de 21 septembrie, la aceeași oră, va avea loc proba interviului.

Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licență sau echivalenta în domeniul științelor inginerești sau științelor juridice – pentru postul șef serviciu și consilier juridic debutant, respectiv construcții civile sau industriale, instalații, drumuri și poduri pentru postul de inspector de specialitate II (inginer constructor).

Candidații trebuie să aibă minim 3 ani de vechime în domeniu pentru a participa la concursul pentru funcția de conducere, respectiv 1 an de vechime pentru funcția de inspector de specialitate II. De asemenea, aceștia trebuie să aibă cunoștințe de operare PC nivel mediu (Word, Excel).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *