Actualitate

TRANSPORT – Biletele si abonamentele Urbis vor putea fi achizitionate si de la agentiile nou-infiintate

Urbis Baia Mare, anunta ca incepand de luni, 7 iulie, in municipiul Baia Mare vor functiona doua agentii Urbis in care se vor vinde bilete si abonamente. La agentia de pe strada Victoriei Nr. 90/A programul de lucru va fi de luni pana vineri intre orele 9.00-17.00.

La cea de-a doua agentie, care este situata in Piata Revolutiei, la parterul blocului nr.3, de pe strada 22 Decembrie, programul va fi de luni pana duminica astfel: luni-vineri intre orele 6.00-22.00, iar sambata si duminca intre orele 6.00-21.00.

La chioscurile si agentiile Urbis se elibereaza abonamente valabile pe o perioada de 1 zi = 8 lei, 7 zile = 21 lei, 15 zile = 37 lei si 30 zile = 60 lei, valabile pentru toate liniile din oras. Acestea vor avea valabilitatea pentru perioada solicitata si nu doar pe luna in curs.

De asemenea, vor putea fi achizitionate abonamente pentru curse exterioare (Zona Metropolitana) pentru 15, respectiv 30 de zile in orice perioada a lunii. Pentru mai multe informatii aceesati site-ul www.urbisbaiamare.ro, la sectiunea Bilete si Abonamente.
Sursa: Emm