Monden

TRAGEDIE – STALLONE – Fiul actorului Sylvester Stallone va fi inmormantat sambata, 21 iulie

Funeraliile lui Sage, fiul lui Sylvester Stallone, vor fi organizate sambata, 21 iulie, la Los Angeles. Serviciul funebru va fi sustinut la biserica catolica St. Martin of Tours din Brentwood. In locul florilor, mama lui Sage, Sasha Czack, i-a rugat pe cei care vor doir sa participe la ceremonie sa faca donatii pentru organizatia caritabila Autism Speaks. Tanarul urma sa se casatoreasca peste cateva saptamani, cu prietena sa, la Las Vegas.

Fiul lui Sylverster Stallone, in varsta de 36 de ani, a fost gasit vineri, mort, in locuinta sa din Hollywood Hills. In apropierea sa au fost descoperite niste medicamente. Autopsia initiala nu a oferit niste rezultate concludente. Medicii legisti au anuntat ca rezultatele analizelor toxicologice vor fi cunoscute doar peste 10 saptamani

Sylvester Stallone a negat ieri, 18 iulie, ca ar fi angajat un celebru detectiv particular pentru a ancheta moartea fiului sau, a anuntat purtatorul de cuvant al actorului american, citat de AFP.

Site-ul TMZ a scris ca vedeta de la Hollywood apelase la serviciile lui Scott Ross – cunoscut pentru investigarea, printre altele, a acuzatiilor de atentat la pudoare impotriva lui Michael Jackson – pentru anchetarea imprejurarilor in care a murit, saptamana trecuta, fiul sau cel mare, si el actor.

TMZ afirma ca Stallone nu exclude posibilitatea unui asasinat, dar, neavand nicio proba care sa sustina aceasta ipoteza, vrea sa afle daca fiul sau consumase droguri sau alcool in ultimele saptamani de viata.

Purtatorul de cuvant al actorului din ‘Rocky’, Michelle Bega, a declarat AFP: ‘Am vorbit cu Sylvester Stallone si mi-a spus ca nu l-a angajat pe Scott Ross pentru anchetarea mortii fiului sau, Sage.’
Sursa: Agerpres