Sport

TRAGEDIE – FOTBAL – Portarul Alexandru Cruceru, in coma dupa un meci de baraj pentru promovarea in Liga III

Portarul echipei Posada Perisani, Alexandru Cruceru (28 de ani), a intrat in coma, el prabusindu-se pe teren, miercuri, la Rovinari, la un meci cu Apa Craiova, din barajul pentru promovarea in Liga a III-a. In minutul 120 al barajului Apa Craiova – Posadam, scor 3-2, Cruceru s-a prabusit brusc pe teren, meciul fiind intrerupt 20 de minute, cat timp portarul Posadei a primit ingrijiri. Jucatorul a fost trimis la spitalul din Targu Jiu, unde seara si-a revenit. Joi insa, Cruceru a intrat din nou in coma, fiind transportat la Bucuresti, informeaza liga2.prosport.ro.

“Starea lui este critica, a intrat din nou in coma. Delegatul echipei l-a insotit in Capitala, am vorbit cu el si mi-a spus ca nu mai recunostea pe nimeni, nici pe sora lui. Ne rugam pentru viata lui”, a declarat primarul din Perisani, Ion Sandu.

Antrenorul valcenilor, Costel Gaita, a fost primul care a ajuns la jucator miercuri si l-a intors cu fata in jos, evitand ca portarul sa isi inghita limba. “Era ultimul minut al prelungirilor si i-am spus sa urce in atac, dar mi-a zis ca nu mai poate si imediat l-am vazut prabusindu-se, am fugit imediat spre el si i-am acordat primul ingrijiri, l-am intors cu fata in jos, sa nu isi inghita limba. El este credincios, tine post miercurea si vinerea, nu a mancat si de la caldura a facut hipoglicemie si i-a venit rau. Speram sa isi revina si sa fie bine“, a explicat Gaita.
Sursa: Mediafax