Actualitate

TRAGEDIA DE LA BUCIUMI – Pregatiri de inmormantare pentru politistii morti in accidentul de la Buciumi

 Foto de ariva: inmormantare pompier Adrian Marchis (c) eMaramures.ro
 Foto: accident mortal Buciumi - politisti mascati (c) eMaramures.ro

ACTUALIZARE: Trupurile neinsufletite ale celor doi politisti maramureseni, decedati in cumplitul accident de la Buciumi, au fost preluate, in urma cu scurt timp, de catre familii. O coloana de masini, inclusiv unele ale politiei, a pornit in jurul orei 11.45 de la Spitalul Judetean Baia Mare, pentru a-i transpota pe regretatii Vasile Metes si Sebastian Bud la capele, in vederea funeraliilor. Cel de-al treila politist implicat in tragicul evenment rutier, Doru Nicoara, a ramas pe mai departe sub supravegherea medicilor. Familia Bud a anuntat serviciul funerar pentru ziua de maine, la ora 16.00, in cadrul cimitirulul Tanatorio din municipiul Baia Mare. In schimb, apropiatii lui Vasile Metes vor organiza inmormatarea la 12.00, in Chelinta – localitatea de bastina a politistului.

Nenorocirea care a curmat vietile celor doi oameni ai legii s-a petrcut ieri dimineata, 29 iunie, pe Drumul European E58. Sebastian Bud, in varsta de 40 de ani, se afla la volanul unei masini de politie, iar Metes si Nicoara erau pasageri. Cei trei se intorceau dintr-o misiune avuta la Brasov iar, in zona satului Buciumi, autoturismul lor a lovit in plin un TIR, facandu-se praf.

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie nu au dat niciun fel de amanunte, pana acum, cu privire la cauza accidentului. S-au precizat doar conditiile in care a avut loc tragedia si faptul ca se fac verificari pentru a se vedea ce s-a intamplat. La locul accidentului au fost prezenti numerosi reprezentanti de la varful politiei maramuresene care supravegheaza modul in care se deruleaza cercetarile.

CITESTE SI:
ACCIDENT – DOLIU – Doi politisti au murit si altul a fost ranit intr-un grav accident rutier produs in Buciumi (GALERIE VIDEO si FOTO)
Sursa: Larisa Cordea