Actualitate

TRAFIC – DROGURI – Baimareanul care aproviziona cu droguri piata din Maramures si Salaj ramane dupa gratii (VIDEO)

Foto: canabis (c) eMaramures.roVezi VIDEO de la retinere
Andrei Razvan Blagoslov, tanarul din Baia Mare care a fost retinut, in 14 mai, pentru trafic de droguri, ramane in arest preventiv. El a depus o cerere de eliberare sub control judiciar, care a fost, insa, respinsa atat la Tribunalul Maramures, cat si la Curtea de Apel Cluj, unde a fost judecat recursul in acest caz. Urmatorul termen de judecata a fost stabilit pentru 19 iulie.

Tanarul de 25 de ani a fost retinut in urma a doua perchezitii pe care politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, sub coordonarea procurorului DIICOT Maramures, le-au efectuat in Baia Mare si satul Baita.

El a fost pus sub acuzare pentru trafic, dar si pentru consum de droguri de risc, dupa ce anchetatorii au stabilit ca, in ultimii doi ani, a vandut cannabis mai multor tineri, aprovizionand atat piata locala, cat si pe cea din Salaj.

Procurorii au aratat ca Andrei Razvan Blagoslov ar fi vandut droguri unui cerc mai larg de consumatori, fiind indentificate pana acum peste 15 persoane. Printre cumparatori s-au aflat si minori, anchetatorii indicand ca acest lucru constituie o circumstanta agravanta.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare, s-au gasit aproximativ 10 grame muguri de canabis, cantitate care a fost ridicata in vederea cercetarilor. Dosarul se afla pe rolul Tribunalului Maramures.

CITESTE SI:
TRAFIC DROGURI – Tanar din Baia Mare arestat pentru trafic de canabis in Maramures si Salaj

Sursa: Andrei Gherghel