Afaceri - Economic

Topul Firmelor din județul Maramureș – ediție jubiliară

Firmele maramureșene de top au fost premiate astăzi, 26 octombrie 2018, în cadrul ediției a XXV-a a Topului Firmelor din județul Maramureș.

Festivitatea de premiere a celor mai prosperi agenți economici a avut loc la Centrul de Instruire și Marketing Maramureș. Topul Județean al Firmelor Maramureșene este cel mai important moment de celebrare a mediului de afaceri. Evenimentul a debutat cu un moment de reculegere ținut în memoria fostului președinte al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Gheorghe Marcaș. În cadrul acestei manifestări aniversare a fost prezentată evoluția principalilor indicatori economici din județul Maramureș, din anul 2017.

La momentul festiv, aflat la ediție jubiliară, a fost prezent și șeful administrației județene, Gabriel Zetea, care alături de președintele CCI Maramureș, Florentin Tuș, a acordat premii speciale și distincții aniversare care marchează continuitatea în obținerea unor rezultate economice remarcabile, celor mai reprezentative companii din județ.

„După întreaga activitate de peste an și zbaterea agenților economici pentru asigurarea salariilor pentru angajați, merită să dedicăm o zi în care să ne bucurăm cu toții de creșterea activității economice a județului Maramureș. Activitatea economică la nivel individual este generată de stabilitatea cadrului legislativ care este asigurat de Parlament. Sugestiile societăților comerciale din Maramureș sunt transmise de către Consiliul Județean Maramureș și unitățile administrativ – teritoriale fiecărui parlamentar în parte. Propunerile care se fac astăzi în ceea ce privește modificările codului fiscal sunt în special pentru despovărarea agenților economici. Pentru a lăsa activitățile acestora să se dezvolte la standardele pe care ni le dorim cu toții, astfel încât să avem cât mai mulți angajați și să readucem acasă forța de muncă exportată. Vrem să aducem maramureșenii acasă, alături de familiile lor. Vreau să vă asigur de întreg sprijinul Consiliului Județean Maramureș și vă urez mult succes în continuare și felicitări tuturor care astăzi veți primi distincții”, a transmis Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *