112

Ţigări de contrabandă ascunse în rezervorul maşinii

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat,peste 13.000 pachete ţigări, în valoare de peste 81.000 lei.

Cea mai mare parte dintre acestea au fost descoperite în după amiază zilei de 14 august când, în P.T.F. Halmeu, jud. Satu Mare, pe sensul de intrare în ţară, doi bărbați, cu dublă cetățenie maghiară și ucraineană, Attila M., în vârstă de 28 de ani și Sandor K. de 25 de ani, fiecare conducând câte un autoturism marca Volkswagen Passat, unul înmatriculat în Ungaria, iar altul în jud. Satu Mare

Existând suspiciuni că cei doi bărbați transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismelor precum și a bagajelor acestora.

Astfel, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în ambele autoturisme și exact în aceleași locuri, adică în interiorul rezervorului, în podeaua dublă și în ușile autoturismelor, 8.760 pachete țigări , în valoare totală de 28.500 lei. Acestea, dar si autoturismele în cauză au ridicate în vederea confiscării, iar conducătorii auto au fost sancţionați contravenţional cu amenzi de 10.000 lei fiecare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *