Anul Centenarului

Testamentul politic al Corneliu Coposu este lansat la 104 ani de la naşterea marelui om politic

Testamentul politic al Corneliu Coposu, găsit după 23 de ani, a fost lansat duminică, la Bucureşti, anunță Fundația „Corneliu Coposu”. Evenimentul coincide cu împlinirea a 104 ani de la nașterea Seniorului, omul care și-a sacrificat libertatea și viața pentru apărarea principiilor și valorilor adevărate ale acestui neam!

„Fundația Corneliu Coposu și Asociația 21 Decembrie 1989 vă invită să cunoașteți conținutul olograf al testamentului politic al lui Corneliu Coposu, document atât de așteptat în ultimii 23 de ani. Evenimentul va avea loc la Sala Studio a Teatrului Național București, în data de 20 mai 2018, începând cu ora 15.00”, anunțau organizatorii evenimentului.

Testamentul politic al lui Corneliu Coposu a fost găsit, după 23 de ani, au anunțat zilele trecute Fundaţia “Corneliu Coposu” și Asociaţia “21 Decembrie 1989”.

Corneliu Coposu a fost deținut politic și liderul opoziţiei din România postcomunistă. S-a născut pe 20 mai 1914, la Bobota, în județul Sălaj, şi a murit pe 11 noiembrie 1995, la Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *